Informació sobre el 9N

Arran de la propera convocatòria del procés de participació ciutadana del nou 9N convocada pel govern de la Generalitat de Catalunya, el Departament d'Ensenyament ha demanat als centres d'ensenyament secundari, que són espais de la Generalitat, que col.laborin de forma voluntària en l'organització logística d'aquesta diada.

La tasca que encomana el govern al centre és que es deixin les instal.lacions. Un equip de responsables, format per professorat, pares i membres del PAS, encapçalats per la direcció, s'han inscrit com a voluntaris.

Si algun pare, mare o alumne major de 16 anys es vol apuntar com a voluntari del procés de participació ciutadana del 9N, ho pot fer entrant a la pàgina web www.participa2014.cat. Pot fer-ho per formar part de la logística del centre marcant que serà a l'institut d'Anglès.

Ja coneixeu les característiques especials d'aquest procés de participació ciutadana, és diferent de qualsevol altra convocatòria electoral. Així que si voleu posar el vostre gra de sorra, apunteu-vos com a voluntaris i ens ho comuniqueu.

Gràcies a tots

Equip directiu