Escoles de primària visiten l'institut

Durant aquest mes de març les escoles de primària d'Anglès: el Pompeu Fabra i l'escola Vall dels Àngels; l'escola J. M. Juncadella de la Cellera i l'escola Sant Jordi de Bonmatí han visitat el nostre centre. Aquesta visita s'inclou en el marc d'actuacions que duu a terme l'institut Rafael Campalans per donar a conèixer la seva oferta educativa. El dia 6 de març es va fer una reunió informativa en la qual es convidà totes les famílies que tenen fills o filles en aquesta edat escolar. Inicialment els alumnes de sisè de primària havien rebut la visita de professors de l'institut que els explicaren tot el que volien saber i també els esvaïren els possibles dubtes, i aleshores se'ls convidà a tornar-nos la visita i així ho han fet.

Bàsicament aquestes actuacions van destinades als alumnes de sisè de primària que el curs vinent ja els tocarà canviar de centre educatiu i iniciar estudis de secundària (ESO), però també a les seves famílies. Els pares i mares -que veuen els seus fills i filles molt petits- agraeixen aquesta trobada informativa i la passejada posterior pel centre, ja que a vegades ells estan més neguitosos i nerviosos que els seus mateixos fills.

Així doncs el dia de la visita, i per un dia, aquests nois i noies que encara cursen sisè van ser uns alumnes convidats a l'institut i se'ls va fer una classe com si ja fessin primer d'ESO. 

Aquesta és una experiència que viuen cada any les diferents promocions que van pujant i els nois i noies ho viuen amb curiositat i neguit. 

Des de l'institut estem convençuts que si ja coneixen un xic el que els espera i com és el lloc on probablement faran la secundària els és molt beneficiós i els ajuda a preparar amb il.lusió i amb més seguretat el seu futur.


“Falcó de notícies”