Alumnes de tecnologia que fan de mestres

Arran de la participació del nostre institut al campionat de robòtica de la First Lego League ens van demanar des de l'escola Pompeu Fabra d'Anglès de poder dedicar una estona a explicar la nostra experiència en aquest campionat i que els mateixos alumnes poguessin parlar del que han viscut i del treball realitzat.

Així doncs, repartits entre el 11 i el 12 de juny, dimecres i dijous de la setmana passada, alumnes de P3, P4, P5 i 5è i 6è de primària ens van venir a visitar per conèixer de prop i sentir les explicacions de viva veu que els van fer els nostres alumnes i poder participar de la nostra vivència.



Partint del fet que a l'àrea de Tecnologia es treballa la robòtica com a punt de partida per d'altres aprenentatges hem aprofitat aquesta circumstància per donar a conèixer altres activitats relacionades amb la robòtica que hem estat treballant aquest curs. D'aquesta manera, alumnes de 1r, 2n i 4t d'ESO han exposat als seus homòlegs de primària les seves experiències.

Val a dir que va ser una visita molt interessant i aprofitada, els més petits es mostraren content i encuriosits, i s'expressaren tal com ho fan els infants. Els més grans, els de 5è i 6è s'ho miraven amb la mateixa curiositat però també amb l'interès de pensar “quan jo vingui a l'institut també m'agradarà de provar-ho i aprendre'n”. Si vam aconseguir desvetllar el seu interès ja ens sentim ben pagats i contents.

“Falcó de notícies”