Comença el programa Fórmula Jove al Ter_Brugent

L'Anna Rocasalva, tècnica de joventut de diferents pobles de les rodalies ens ha fet arribar aquesta informació interessant per aquells nois del poble d'Anglès i voltants que queden sense sortida professional.

Quinze joves en situació d'atur del Ter_Brugent comencen una formació d'auxiliar de comerç i magatzem.

La iniciativa s'emmarca dins el  Projecte Fórmula Jove impulsat pel Departament de Benestar Social i Família en col•laboració amb el Consell Comarcal de la Selva i els Ajuntaments d'Anglès, la Cellera de Ter, Amer i Sant Julià del Llor i Bonmatí.

L'objectiu és incrementar i millorar les oportunitats formatives i sociolaborals de les persones joves amb poca qualificació que ni estudien ni treballen, alguns dels quals han patit fracàs escolar i, d'altres, són a l'atur des de fa temps.

La proposta formativa serà a càrrec de professors de la fundació Oscobe i beneficiarà un total de 15 joves entre 16 i 24 anys.

El curs que es desenvoluparà a l'espai FEVE d'Anglès està distribuït amb dos mòduls; un mòdul formatiu de 120 hores lectives ( inclou l'obtenció del títol de carretoner )  i un mòdul de pràctiques em empreses de 75 hores.