“Dinner party” amb la història


Un grup d'alumnes de 3r d'ESO del grup +de8 ha estat treballant en una activitat un xic especial que consistia a parar la taula a personatges històrics. Els membres del grup van triar personatges que tenen o han tingut relació amb el nostre entorn com en Rafael Campalans, pedagog, en Rafel Masó, arquitecte, l'Esther Boix, pintora, la Remedios Varo, pintora, en Quim Bauxell, mestre i promotor cultural, en Joan Sala "Serrallonga", bandoler, en Joaquim Codina Vinyes, metge i micòleg, la Violeta, una de les bruixes de Puigdefrou, Carlemany, rei dels francs, i Manuel Bonmatí, empresari i creador de la colònia Bonmatí.

Han treballat les seves biografies i han parat la taula, com si els haguéssim de rebre per sopar entre nosaltres, amb elements relacionats amb les seves vides; els alumnes han buscat elements iconogràfics que ens permetessin identificar el personatge.

El resultat ha estat molt interessant i agradable, de manera que tots els alumnes i professors del centre estan convidats a anar a veure aquesta exposició que està instal.lada a l'auditori del centre.

Properament un altre grup d'alumnes de 1r i 2n d'ESO repetiran l'experiència amb personatges diferents. Ja en continuarem informant.


“Falcó de notícies”