Torna el concurs "Jóvenes talentos de relato corto"


Un any més, com una cita obligada en temps de primavera, torna el concurs de redacció de la Coca-Cola. El nostre institut ha comptat amb diversos representants de segon d'ESO en aquest concurs organitzat per aquesta marca de begudes. Els joves alumnes tenien dues hores per redactar un text original que contingués una frase que sabien al començament de la prova. Enguany, aquesta frase estava inclosa en un flipbook i, a mesura que passaven les pàgines, descobrien el tema. Concretament, la frase era "Desde que ocurrió aquello no podía estarme quieto".

Els nois i noies del Rafael Campalans que han participat han estat: en Santi, la Laura i la Berta de la classe A, la Lítzia de la B i en Sergi i en Joan de la C. Ara toca esperar els resultats!

Desitgem que hagin estat ben inspirats i que la vena creativa els hagi regat com cal. Naturalment, però, a més de la inspiració hi ha d'haver talent, preparació i bona feina. A més de la sort, és clar, recordem que és un concurs. Els desitgem que n'hagin tingut molta!

Berta Coll