El silenci de les aules


L’institut buit al mes de juliol és una imatge de silenci. Un institut buit sense nois i noies és una imatge de silenci de les més evidents, perquè sempre associem l’escola o l’institut al brogit dels alumnes. La imatge que tenen les aules aquest mes de juliol es fa estranya: cadires ben endreçades, cap llibre oblidat i fora de lloc, les pissarres netes, els ordinadors i projectors apagats… Però és un silenci pregon, tot està a l’expectativa que els alumnes retornin a les aules al mes de setembre, i durant els dies de l’estiu que ja hem gastat, l’institut s’ha omplert de sorolls i persones inhabituals que han acudit al centre per endreçar, pintar, condicionar, netejar a fons, arreglar objectes que s’han malmès al llarg del curs. És un enrenou imprescindible si volem continuar oferint un ensenyament de qualitat als nostres nois i noies i si volem fer que l’institut sigui un lloc agradable i amable per anar-hi a estudiar.

La casa ja està gairebé a punt per quan tornin els nostres inquilins habituals. Al setembre quan tornem a obrir les portes es trencarà el silenci, i l’institut tornarà a ser un espai ple de vida on s’aprèn i se somnia, s’hi forgen amistats i es trava el futur. D’aquí a no res ens retrobarem.

Benvolgudes famílies, esperem que ja haureu rebut la carta informativa que us vam enviar fa uns dies, i si us cal a sota d'aquest escrit us posem l'enllaç de la carta, si teniu algun dubte ens hi trobareu novament l’1 de setembre. Fins llavors, sigueu feliços i desitgem que tinguem tots un bon estiu.

Carta per als alumnes de 1r d'ESO
Carta per als alumnes de 2n d'ESO
Carta per als alumnes de 3r d'ESO
Carta per als alumnes de 4t d'ESO
Carta per als alumnes de Batxillerat
Carta per als alumnes de Cicles formatius


Equip directiu