Visita anual al Croscat



L'Equipament Museístic del Volcà del Croscat, propietat de la Generalitat de Catalunya, està adscrit al Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, i depèn del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

En compliment dels seus objectius, l'Espai Museístic del Volcà del Croscat desenvolupa les funcions de conservar l'espai de les grederes d'aquest volcà amb els seus elements destacats pel seu interès geològic i com a suport a l'explicació i la interpretació del patrimoni geològic, a més de promoure activitats de recerca, difusió, promoció i conservació del patrimoni geològic.

Grups d'estudiants poden visitar el volcà del Croscat acompanyats d'un Guia del Parc Natural després d'haver concertant la visita prèviament. Així doncs, dimarts vinent, dia 24 de novembre, seguint una cita que es dóna anualment, els alumnes de 2n d'ESO el visitaran acompanyats del professorat de l'institut per realitzar sobre el terreny un aprenentatge sobre la vida i formació dels volcans. Aquesta visita està organitzada pel departament de ciències experimentals.

"Falcó de notícies"