"SOMRIU, SÓN ADOLESCENTS!"

Taller per pares i mares

La Junta de l'AMPA de l'institut Rafael Campalans us proposa participar en un cicle de tallers gratuït destinat a pares i mares de nois i noies de 12 a 16 anys. 
La temàtica dels tallers està centrada a donar estratègies als pares i mares que facilitin elements positius (parentalitat positiva) en la seva relació amb els fills i filles en edat adolescent i que ajudin a resoldre les dificultats més habituals. 
Inclou aspectes més aviat teòrics, com ara l'adolescència, l'educació emocional, la promoció-prevenció, la mediació..., i elements pràctics i aplicables al dia a dia, com per exemple tècniques de comunicació, escolta, disciplina, cohesió, autoregulació, resolució de conflictes, etc.
 El cicle consta de 3 sessions: El 16 de febrer, el 15 de març i el 19 d'abril.
 Horari: De 7 a 9 del vespre, i el lloc a l'institut.
 Els dinamitzadors dels tallers seran Carme Fornells, directora del Centre Jove de Salut de l'Ajuntament de Girona i Joan Fernández, professor de l'Institut Santiago Sobrequés.
 Aquest cicle de tallers forma part del programa "Connecta amb els teus fills", subvencionat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Per inscriure-s'hi o per demanar més informació, envieu un correu a ampa.institutrafaelcampalans@gmail.com
 AMPA INS RAFAEL CAMPALANS