No oblidem el ROC'N ROLL!

Benvolgudes famílies,

Aquest curs hem posat en marxa un sistema per embolicar els entrepans que porten els nois i nois per esmorzar. Es tracta del BOC’N ROLL.


Tal com es va explicar a la reunió d'inici de curs, aquest embolcall és gratuït per a les famílies que hagin pagat la quota de l’AMPA, i que, per tant, en són socis, ja que és l’AMPA qui els l’ha donat gratuïtament. I els que no són socis poden comprar-lo al preu de 6 € al mateix institut.

Aquesta manera d’embolicar els entrepans -ja utilitzada pels nois i noies en algunes escoles de primària- és molt bona per evitar que a les hores del pati els alumnes llencin els papers per terra o paper d'alumini. El paper d’alumini no és un material gens sostenible, i si se'n fan boles, poden fins i tot arribar a fer mal.

El BOC’N ROLL, a més, té l’avantatge que és rentable i es pot reutilitzar durant anys.
És per això que us demanem que si els vostres fills i filles han rebut gratuïtament aquest embolcall amb el logo de l’institut i de l’AMPA l’utilitzin cada dia per dur l’esmorzar. Si no l’heu rebut l’hauríeu d’adquirir i acostumar els vostres fills i filles a fer-lo servir diàriament.


És una tasca de tots: centre i famílies. Hem de procurar fer entre tots el nostre entorn més sostenible i així també col.laboren a la necessària netedat del pati que és un espai compartit per tots.

Moltes gràcies de la vostra comprensió.

La direcció de l’institut