Raid 2016

Un any més per aquestes dates, l'alumnat de 1r de batxillerat participa en el Raid que organitza el professorat d'Educació Física de l'institut. És una prova física de qualitat que, amb més o menys dificultat i esforç, la passen tots els participants. 

Enguany es fa els dies 20 i 21 d'octubre, en què l’alumnat de 1r de Batxillerat participa en un seguit d’activitats físiques organitzades pel departament d’Educació Física i amb la col·laboració d’altres professors i professores  del centre. El programa és el següent: Dijous al matí surten amb bicicleta fins a Amer. tot seguit pugen al Santuari del Far caminant. A la tarda-vespre acamaparan als voltants del Far, faran sopar i castanyada, si el temps i les castanyes trobades ho permeten. A la nit es farà una activitat d'orientació i cap a dormir.

El programa de divendres consisteix en primer lloc a desmuntar les tendes, esmorzar i tot seguit baixar amb bicicleta fins al Pasteral. Hi ha dues modalitats: baixada amb bicicleta per Susqueda o a peu passant pel castell d’Estela. Al Pasteral es fa l’activitat de  piragüisme i en acabat, tornada a l’institut amb bicicleta. 

Quan arribin a l'institut ben segur cansats, enfadats, alegres i feliços, totes les sensacions alhora. Feliços d'haver aconseguit superar una prova i unes dificultats igual com ho han fet any rere any els seus companys de 1r de batxillerat dels anys anteriors. 

Ànims valents!
"Falcó de notícies", 20 d'octubre 2016