Bloc diarijove +de8


Una colla d'alumnes del grup +de8 han creat, orientats per les coordinadores del grup, Nani Bujer i Roser Sidera, un bloc anomenat diarijove +de8, que té per objectiu publicar-hi notícies i treballs escrits i elaborats per ells mateixos que puguin tenir un interès més o menys lligat als sectors que conformen la vida de l'institut: alumnes, famílies i professors, i també sempre que es pugui amb la vida del seu entorn més immediat.

Els petits periodistes busquen la notícia propera, menuda, aquella en la que ells participen i aquella en què potser no es fixaria cap diari, però és molt interessant per ells tenir una plataforma on poder escriure sobre el que volen i poder-ho publicar. També busquen errors gramaticals o ortogràfics, els fotografien i els pengen.


Més endavant, en funció del gruix que adquireixi el bloc i de l'interès que desperti, el poden presentar al concurs "esdelibro.es".

Podeu accedir al bloc des d'aquesta mateixa pàgina principal a la vostra mà dreta i en clicar diarijove +de8 se us obrirà.
"Falcó de notícies", 21 novembre 2016