Gala dels PREMIS LLOR

Fantàstic divendres amb la gala dels Premis Llor, organitzats per l'AMPA i la direcció de l'Institut, a la sala Polivalent de la Burés, un espai digne que l'institut podrem fer servir sempre que ens calgui i un espai per a la ciutadania i les persones d'Anglès, que ja es mereixen, de fa temps, tenir un espai propi per fer-hi allò que convingui o que es vulgui fer.

L'acte tenia la finalitat de premiar els alumnes que destaquen en valors com la companyonia. la bonhomia, la proactivitat, l'esforç, el pragmatisme,la temperança, la capacitat de resolució de conflictes, la responsabilitat i la superació d'obstacles, guardons que van recaure en Mohamed el Habri Eddarkaoui (1r B), Martí Bota Casadevall (2n A), Clàudia Solé Negre (3r B), Mireia Ramos Garcia (2n A), Pau Arévalo Sureda (2n B), Berta Coll Bosch (4t C), Cristina Gelmà Coto (1r C), Mar do Nascimento Montoto (2n A), Eduard Stefan Balinisteanu (4t A) i Amanpreet Amanpreet (4t A).




Les cançons interpretades per la coral de l'institut i el grup de 4t que fan l'itinerari de teatre van posar-hi la part lúdica. També es va lliurar un ram de roses, amb nou roses pels nou anys que fa que és directora, a la Roser Sidera, que enguany acaba el seu mandat, i a qui es féu un senzill homenatge..

Fou una vetllada festiva i amable per guardonar actitud positives i motivadores de l'alumnat.


"Falcó de notícies", 13 de juny 2017