Mostres de suport


Aquests dies, els centres educatius estem rebent nombroses mostres d'afecte, respecte i solidaritat. L'Institut Rafael Campalans no va patir directament l'horror que es va viure en altres centres, però els que els alumnes i companys d'altres instituts o escoles hagin hagut de tornar a classe per portes esbotzades o entre dignes de violència és inacceptable. 

Us deixem amb un fragment de la carta que els amics de l'Institut de Ciències de l'Educació adrecen a tots els centres educatius:


«Creiem que avui, més que mai, hem d´estar donant suport a tots els/les docents, personal no docent, famílies i ciutadans/es que han patit greus conseqüències per haver prestat el seu servei a Catalunya: en l'àmbit cívic, educatiu, social i humà. La feina avui –als centres educatius i seus electorals- és molt difícil a causa de les destrosses físiques i emocionals dels qui l´habiten i ho tenim molt present en la jornada d´avui. Som molts els que ens sentim interpel·lats a donar una resposta explícita per l´atac rebut als nostres drets democràtics i que ens ha deixat una empremta en el nostre cor. Prenem en consideració i respecte la feina dels professionals educatius, que avui fan l´esforç per sobreposar-se amb dignitat i obrir les portes als estudiants i a les famílies, per fer volar desitjos de canvi i esperança als qui us envolten.»
Moltes gràcies!

Equip directiu