Vaga d’alumnes (26 d’octubre)

Benvolgudes famílies,

En resposta a la petició d'adhesió a la vaga convocada pels Sindicats d'estudiants per als dies 25 i 26 d'octubre de 2017 que ens van fer arribar per registre d'entrada el 23 d'octubre els delegats i delegades de 3r i 4t d'ESO, 1r i 2n de Batxillerat, i 1r i 2n de Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior, la decisió de l'Equip directiu és autoritzar-la per al dijous, 26 d'octubre. El motiu fonamental que guia aquesta vaga és manifestar l'oposició a les polítiques basades en el no-diàleg a l'entorn de l'aplicació de l'Article 155 de la Constitució.

Atès que s'ha seguit el procediment normatiu, informant l'alumnat, donant la possibilitat d'adherir-s'hi o no, i comunicant a la direcció del centre la seva decisió, aquesta mateixa direcció ho comunica a les famílies i sol·licita que, en cas que hi estigueu d'acord, autoritzeu els vostres fills a no assistir a l'Institut l'esmentat 26 d'octubre mitjançant l'imprès que els hi hem facilitat. Sense aquesta autorització, els vostres fills incorreran en una falta d'assistència no justificada.

D'altra banda, els alumnes de 1r i 2n d'ESO no poden participar en les convocatòries de vaga. Per tant, han d'assistir al centre amb normalitat. 

Per últim, us recordem que aquesta vaga afecta només al sector de l'alumnat, ja que ni el professorat ni el personal d'administració i serveis no hi estem convocats.

Atentament,

Pere Parramon,
director de l'Institut Rafael Campalans