Vaga d'alumnes (7 de novembre)

Benvolgudes famílies,

La Intersindical-CSC ha convocat una vaga general pel dimecres dia 8 de novembre contra la regressió dels drets socials i la precarietat laboral i el decret aprovat pel Govern que facilita el trasllat d’empreses establertes a Catalunya a altres comunitats a la que s’hi ha sumat el sindicat majoritari de l’ensenyament a Catalunya, la Unió de Sindicats de Treballadors/es de l’ensenyament de Catalunya (USTEC-STEs). També el Sindicat d’Estudiants han fet una crida a tots els estudiants d’instituts i universitats a reprendre la mobilització, i fer vaga el mateix 8 de novembre.

Us informem que amb les dades que tenim en aquest moment ja estem en disposició de comunicar-vos que part del professorat farà vaga i que els serveis mínims estaran garantits (una persona de l’equip directiu); d’altra banda, el servei de transport escolar es manté.

Atès que l’alumnat ha sol·licitat d’adherir-se a la vaga, aquesta mateixa direcció ho comunica a les famílies i sol·licita que, en cas que hi estigueu d’acord, autoritzeu els vostres fills a no assistir a l’Institut l’esmentat dimecres, 8 de novembre, mitjançant l’imprès que els hi hem facilitat i que es recollirà l’endemà. D’altra banda, us recordem que els alumnes de 1r i 2n d’ESO no poden demanar d’adherir-se a les convocatòries de vaga, de manera que és decisió de la família si justifica la seva absència en el centre.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració,

Equip directiu