Visites al web del CAMPALANS

Aquest curs 13-14 al web de l'institut Rafael Campalans ha tingut 21.400 visites! Aquesta dada ens omple de satisfacció. La web del Campalans va néixer amb voluntat de donar a conèixer el nostre institut, de divulgar allò que es fa a l'institut entre els mateixos usuaris, ja sigui famílies, alumnat i professorat, i també arribar a l'exterior. Aleshores ens dèiem fer-nos visibles, volíem "visibilitzar" la feina que hi fem tots els que participem de la vida del centre.
I és que ara es diu que si no ets a la xarxa d'Internet no ets ningú. Nosaltres no tenim pas dubtes de qui som, de què volem i cap on anem o volem anar, però també ens agrada molt donar-ho a conèixer. Si repassem la web, veureu que hi ha notícies que fan referència a les activitats que hem dut a terme al llarg de l'any, però n'hi ha d'altres que són notícies informatives que serveixen d'eina de comunicació entre l'institut i les famílies.
El curs vinent tenim ganes de continuar fent aquesta feina i donar continguts interessants per a tots, així com continuar essent una de les eines d'enllaç entre les famílies i el centre. També tenim voluntat de millorar. Esperem que estigueu atents per continuar llegint-nos un curs més.

Us desitgem unes vacances ben merescudes per a tots els que han fet la feina, que sigui un temps de profit per als que tingueu feina pendent, i de gaudi  i descans per a tots plegats: alumnes, famílies i professorat.

MOLT BON ESTIU!