Consell de delegats per al curs 2014-2015

El Consell de delegats/des de l’institut es va constituir dimarts 14 d’octubre. El Consell de delegats és un òrgan de participació dels estudiants, que està format per tots els delegats/des i sotsdelegats/des de cada grup classe de l’ESO i del Batxillerat, que pretén fomentar el treball col.laboratiu entre l’alumnat i potenciar la seva responsabilitat en l’organització i bon funcionament del centre.

El Consell de delegats/des es reuneix una vegada al mes amb caràcter ordinari una hora del pati i amb caràcter extraordinari les vegades que es consideri necessari. Les reunions són convocades per la coordinadora de delegats/des, que s’encarrega de donar suport al professorat en temes relacionats amb les funcions dels delegats/des i coordinar i dinamitzar les reunions del Consell. Aquestes reunions també poden comptar amb la presència d’un membre de l’equip directiu.

També tenim constituït un Consell de delegats/des específic format pels delegats/des i sotsdelegats/des dels Cicles formatius, que es reuneix amb caràcter ordinari dues vegades al llarg del curs escolar i de forma extraordinària les vegades que es consideri adient. Aquestes reunions poden comptar amb la presència del cap d’estudis adjunt i/o del cap de departament de Cicles formatius.

Les principals funcions del Consell de delegats/des són les següents: 
  • · Participar en l’organització d’activitats lúdiques i culturals.
  • · Col·laborar en la difusió de mesures i normes que millorin la convivència en el centre.
  • · Participar en la valoració que es fa a les hores de tutoria en diferents moments al llarg del curs i especialment al final de cada avaluació.
  • · Informar de les convocatòries de vaga d’estudiants.
  • · Assessorar i donar suport als representants dels alumnes del Consell escolar.
  • · Realitzar peticions a l’equip directiu sobre temes relatius a l’institut.
Formar part del Consell de delegats és una bona eina d’aprenentatge per als alumnes i una oportunitat de participar en un òrgan de decisió del centre formada per alumnes amb interès per representar els seus companys i companyes.

“Falcó de notícies”