Eleccions al consell escolar 2014

Us comuniquem que aquest 4 de novembre s’ha iniciat el procés de renovació del Consell Escolar. Com ja deveu saber, el Consell Escolar d’un institut de secundària està format per representants dels diversos sectors de la comunitat escolar: sector pares i mares, sector alumnat, sector professorat, PAS, un representant de l’ajuntament i un representant de l’AMPA. Els mandats dels representants tenen una durada de quatre anys, però se’n renova un 50% de cada sector, cada dos anys. Així doncs el 2012 van entrar dos pares nous, la Lídia Pereira i l’Enric Santané, que encara continuaran. I ara toca renovar -tot i que si es presenta pot continuar- la Dolors Oller, que hi és des del 2010. Com veieu cal escollir un pare o mare. Creiem que és bo que no hi hagi un sol representant sinó tenir-ne algun en reserva per qualsevol canvi o eventualitat que es pogués produir.

Us adjuntem un document que indica tots els passos que s’aniran seguint. Fixeu-vos que cal constituir les meses electorals, que es formaran a partir d’un sorteig que es farà el dia 11 de novembre. Potser us tocarà i us agraïm ja des d’ara que hi pugueu participar.

El dia de les eleccions dels representants dels pares i mares serà el 27 de novembre. Al matí també s’haurà celebrat l’elecció per escollir els representants dels alumnes.

Ser representant del Consell Escolar, un òrgan col.legiat on es prenen decisions sobre la vida de l’institut on estudia el vostre fill o filla, és un honor i una responsabilitat que ens afecta a tots. Animeu-vos a prendre-hi part de manera activa ja des d’ara, ja sigui com a candidat i no cal dir-ho votant els vostres representants el dia de les eleccions.




La Direcció