First Lego League

Aquest serà el segon any que l’institut participa al torneig First Lego League. Des del departament de tecnologia es treballa la robòtica i com a activitat extraescolar es dóna l’oportunitat als alumnes de participar en activitats relacionades en aquest camp del coneixement. Cada vegada són més els alumnes que estan engrescats a treballar-hi i s’han format dos grups que des del setembre i fins al gener treballen intensament per poder intentar igualar o millorar el paper que es va fer l’any passat a la First Lego League.


Aquest és un torneig d’àmbit mundial que fomenta el treball en equip, la cooperació entre els participants la compartició de descobertes, la solidaritat entre els companys, l'aprendre i el passar-ho bé. Està dividit en tres apartats: 
la presentació d’un projecte científic davant d’un tribunal especialitzat 
una presentació que descriu les descobertes que s'han anat fent en la manera de treballar, com s’han integrat el grup, com han superat les missions, com han coopertit (cooperat i competit), com es resolent els problemes en grup, ... 
la part de robòtica on han de dissenyar i programar un robot que ha de fer un seguit de missions predeterminades durant un temps de dos minuts i mig. 

La competició es fa a la Universitat de Girona el darrer cap de setmana del mes de gener.

L'any passat, a més, també vàrem participar al Robolot i vam ser presents al festival FADE de la Cellera de Ter. Esperem que aquest any ens ho passem molt bé fent aquesta activitat

Falcó de notícies