Sortida al COSMOCAIXA 2015



El dijous 22 de gener, els alumnes dels itineraris de BIOLOGIA I GEOLOGIA i el de FÍSICA i QUÍMICA, de 4t d'ESO, amb els seus professors, van fer una sortida al Cosmocaixa.

Hi van fer dues activitats guiades: Una era l'itinerari «SAPIENS», on els van explicar l'evolució humana des dels primers homínids que es varen posar drets fins a la nostra espècie, passant pels homínids constructors d'eines, el descobriment del foc i d'altres. Va ser prou interessant tot i que hi ha alguns aspectes que encara no s’han treballat a l’aula.

La segona activitat es tractava d’un taller «VIU L'ELECTRICITAT» on van poder viure i van viure -uns més que els altres- diferents fenòmens elèctrics ben espectaculars, com el vent electrostàtic, la repulsió elèctrica dels cabells, la gàbia de Faraday o el funcionament dels parallamps.

També van tenir una mica de temps, no gaire, per fer una ràpida visita a les diferents sales del museu, el bosc inundat, la matèria, etc.

La llàstima és que el Cosmocaixa és lluny i, com que es perd força estona de viatge amb l’autocar i no queda gaire temps per gaudir de tot el que hi ha al museu!



“Falcó de notícies”