UAP! 15 AJUDEM A SALVAR VIDES

A través de la web del centre hem anat explicant el què és la UAP i quina implicació tan forta i capdavantera hi ha tingut i hi té el nostre centre. Avui us escriurem les paraules de l’alcalde de Girona que figuraven al programa de mà de la Cantata perquè ens semblen una molt bona reflexió i, si vosaltres no heu tingut ocasió de llegir-les, us les oferim perquè pugueu fer-ho ara.

“Després de set edicions, la Cantata per la Pau s’ha convertit en una de les activitats de referència en l’àmbit de l’educació pel desenvolupament que depassa el marc de la mateixa ciutat de Girona. Han estat set anys de treball, d’esforç i de dedicació amb l’objectiu de construir una societat més justa per mitjà de l’educació en valors.

Al llarg d’aquests set anys, el teatre municipal ha acollit milers de joves que a través de la música i del teatre han impregnat les seves parets amb l’esperit solidari i de justícia que porta de manera intrínseca la Cantata per la Pau.

El fet d’acollir aquesta activitat i de participar-hi consolida Girona com a constructora de pau. La Cantata coincideix plenament amb els valors englobats en la línia d’acció del programa “Girona, ciutat educadora i solidària”, que té com a objectiu la vertebració d’un món més just i equitatiu a partir d’una educació transformadora.

Vull manifestar un sincer agraïment a tothom que la fa possible i, molt especialment, als artífexs i promotors de la Cantata: el professorat del “Grup de treball musical de secundària de Girona”, que ha estat capaç de lligar cultura i valors d’una forma molt atractiva per a joves i adolescents de més d’una trentena d’instituts de tota la demarcació de Girona, als quals també cal agrair-los la seva implicació desinteressada en la recreació d’aquesta manifestació.

L’Ajuntament de Girona us dóna la benvinguda i us convida a gaudir de l’espectacle i de la ciutat.

Carles Puigdemont, alcalde de Girona”