Voldrien ser altre cop infants


Divendres passat, dia 6 de març, va tenir lloc a l’institut la tradicional trobada de pares i mares de 6è de primària que tenen fills o filles que el curs vinent amb tota probabilitat començaran ESO al nostre centre.

En primer lloc es va fer una sessió informativa en la qual es van explicar els aspectes organitzatius i curriculars propis de l’institut Rafael Campalans, per tal que les famílies es vagin familiaritzant amb aquells temes que són nous. Tot seguit es va fer una visita a les dependències i instal.lacions de l’institut, fins i tot un professors els va fer una petita classe pràctica de com s’utilitzen els projectors i ordinadors a l’aula. Molts pares i mares expressaven la seva sorpresa de veure com han canviat moltes coses des que ells eren estudiants. Finalment es va oferir un senzill sopar, servit per alguns alumnes de 1r de batxillerat, durant el qual pares, mares i l’equip directiu del centre van poder compartir experiències i, si encara en quedava algun, poder resoldre alguns dubtes que hom no s’hagués atrevit a plantejar durant la reunió informativa. 


Va ser un acte ben valorat per tots els assistents que considerem necessari de fer quan pares, mares i alumnes s’han de preparar per l’època de canvi que suposa fer el salt de la primària a la secundària.




“Falcó de notícies”