GRAN FINAL FLL D'ESPANYA


El dia 22 de març es va celebrar la final estatal del campionat de la First Lego League a Tenerife. Els nostres nois i noies, els Campalanets, hi va participar ja que havien quedat guanyadors del torneig de Girona.

La Gran Final First Lego League és la culminació dels campionats celebrats des del mes de desembre fins a inicis de març a diferents parts d'Espanya i on només hi arriben el 4% dels més de 9000 participants inscrits. Cal felicitar als Campalanets perquè va fer un paper molt digne en una competició on només fa dos anys que hi participen i que, per la majoria dels components és el primer any. El nivell de robòtica, recerca i innovació que hi havia durant el torneig a Tenerife va ser molt alt i es van poder intercanviar coneixements amb d'altres entusiastes de la robòtica, la ciència i tecnologia.

Els Campalanets, i la resta dels equips participants de tot el món, estaven motivats per competir i trobar una solució innovadora i a l'hora aprendre del seu propi treball. En aquest torneig, pels Campalanets, se'ls tanca un cicle deprés de treballar, innovar i sobretot aprendre durant mesos i ara han d'esperar a l'alliberament del següent repte que serà al setembre vinent. 

De totes maneres, alguns dels robotaires, ja estan treballant les tardes a l'institut per preparar-se pel torneig Robolot i per altres reptes personals.

Aprofitant l'estada a Tenerife l'equip Campalanets va visitar els llocs més típics de la illa: Teide, Puerto de la Cruz i bàsicament el nord de la illa.