Vídeomat 2015

Un grup d'alumnes de 3r d'ESO ha participat en un concurs de Matemàtiques, anomenat Vídeomat, que consisteix a respondre una pregunta de caire matemàtic, que ells mateixos han plantejat. La particularitat del concurs és que el plantejament matemàtic i la solució que hi donen s'ha d'exposar en un format de vídeo de 3 minuts com a màxim. 
El Vídeomat està organitzat per la societat de matemàtiques de Catalunya.
Els guanyadors d'aquest concurs se sabran el dia 22 de maig en què es farà la concessió dels premis a l'institut d'Estudis Catalans. Els criteris que se seguiran per atorgar els primers premis és que l'interès de la pregunta sigui de l'àmbit matemàtic, i la correcció dels continguts matemàtics que es treballin. Així mateix l'adequació de la resposta a la pregunta formulada i la claredat en l'exposició de la resposta, entre d'altres.
Els alumnes participants de 3r estan molt il.lusionats d'haver-hi participat. Alguns dels treballs podran difondre's a través del web del programa de TV3 Què, qui, com.
Busqueu al you tube el vídeo dels nostres alumnes escrivint la pregunta "Quants pastissos es podrien fer amb el temps que perdem entre classe durant el curs?".
Bona sort a tots.


"Falcó de notícies"