La nostra Electra a la XXIII Mostra de teatre de Blanes


Quina actuació tan magnífica van fer els nostres alumnes de 1r de batxillerat i alguns de 4t d'ESO de l'Electra de Sòfocles, en una adaptació realitzada pel professor del centre Lluís Solé! Una petita meravella feta per alumnes absolutament amateurs, la gran majoria dels quals no havia pujat mai dalt d'un escenari per actuar-hi, sota la direcció del professor de grec, Albert Prat, i també d'en Solé. A quin lloc? Doncs a la Mostra de teatre de Secundària a Blanes, que ha tingut lloc aquesta setmana, concretament els dies 17,18 i 19 de maig.

"In albis teatre", així és com s'anomena el grup, tornarà a representar Electra el dia 10 de juny a la sala del Centre Cultural Parroquial de la Cellera, davant de persones convidades, i també de les famílies dels actors. Si encara hi hagués aforament, s'obrirà a les persones que desitgin visionar-la.

A Blanes, van acompanyar el grup, com a públic, alumnes del grup +de8, com a premi al treball que duen a terme durant tot el curs. Així mateix també hi anaren els guanyadors de diferents concursos i activitats premiades en certàmens diversos que es realitzen a l'institut: concurs de fotografia matemàtica, el Cangur, el concurs literari de Sant Jordi, etc., que es van sentir molt satisfets d'haver pogut gaudir d'aquesta experiència.


"Falcó de notícies" 21 de maig 2016