25 anys de l'Escola Bressol de la Cellera

La direcció de l'Escola Bressol Sol Solet de la Cellera de Ter molt aviat celebrarà els 25 anys d'existència. Com que deu haver-hi molts pares que seguiu la pàgina de l'institut i que vau dur els vostres fills en aquesta l'escola bressol, des d'aquest mateix espai de comunicació -també es va fer via correu electrònic- us fem arribar la crida a col.laborar en la preparació d'aquest aniversari. Llegiu la carta que us adrecen i si us hi veieu disposats, poseu-vos en contacte amb ells a través de l'adreça de correu que figura al capdavall de la carta per tal de fer aquest aniversari una efemèride que enorgulleixi tots els participants.


Benvolguts i benvolgudes,


Us volem comunicar que l’Escola Bressol Sol Solet està d’aniversari! Aquest any celebrem els 25 anys de l’escola bressol! 25 anys acompanyant els infants, essent còmplices de molts aprenentatges, nous reptes i un munt de vivències compartides.

Molts de vosaltres heu format part de l’escola bressol, en algun moment de la vostra vida, ja sigui com a pares i mares, com a infants o duent a terme les vostres pràctiques...

Es preveu fer una festa commemorativa a finals de setembre, per aquest motiu ens agradaria crear una comissió on  també vosaltres pugueu col·laborar i dir-hi la vostra, fent que la festa pugui representar una part de vosaltres.

Les persones interessades es poden posar en contacte amb l’escola a través del següent correu electrònic  b7006976@xtec.cat. o bé al telèfon 972 422405.

El termini per inscriure’s a la comissió és fins el 31 de març.
A principis del mes d’abril ( o maig ) es farà una primera trobada per començar a organitzar la festa.

Des de l’escola i l’ajuntament ens fa especial il·lusió la preparació de la festa i esperem que us animeu a participar- hi.  

Gràcies a tots i totes per la vostra col·laboració!

 La direcció de l'Escola Bressol Sol Solet.
 

"Falcó de notícies", 15 de març 2017