Trobada informativa amb pares i mares de 6è


Divendres passat va tenir lloc la trobada informativa que cada any es fa a l'institut amb els pares i mares dels alumnes que actualment fan 6è de primària.


L'objectiu és explicar i presentar el centre i els estudis que ofereix, a més d'intentar desfer els dubtes i els temors que els pares dels alumnes puguin tenir. Els pares van preguntar tot el que van voler. D'altra banda cal dir que alguns membres de la junta de l'AMPA també van ser presents a la reunió per explicar quina és la idiosincràcia i la manera de funcionar de l'associació, així com donar a conèixer les activitats que programa durant el curs, tant per a les famílies com per als alumnes.
Tot seguit es va fer una passejada per tot el centre per tal de donar-los a conèixer els espais, i fins i tot van fer d'alumnes per un dia quan se'ls va fer una demostració de com funciona la pissarra digital que n'hi ha a totes les aules de l'institut. Per cloure la trobada es fa oferir a les famílies un soparet preparat i servit pels alumnes de 1r de batxillerat.
La trobada és una acte de coneixença i de cohesió entre l'institut i les famílies dels alumnes de 6è que es plantegen ser futurs alumnes que és del tot positiu.

 

"Falcó de notícies", 20 de març 2017