Visita a l'Expojove 2017

El dia 7 d’abril els alumnes de 4t d’ESO van visitar l’Expojove l Palau de Fires de Girona. L’Expojove és un saló de formació i ocupació que té com a principal objectiu oferir als estudiants, pares i educadors, informació sobre els temes clau que poden ajudar els nois i les noies que finalitzen una etapa educativa a planificar el seu futur.

A l’Expojove els alumnes de l’institut hi van poder trobar tota l’oferta de formació professional, representada en estands dinàmics en els quals es realitzaven activitats demostratives constants. També s’hi podia obtenir informació dels programes per a joves majors de 16 anys sense graduat en ESO, del batxillerat, de la formació de persones adultes, dels ensenyaments professionals d’arts plàstiques i disseny i dels ensenyaments esportius. Aquest saló també comptava amb la presència de representants de la universitat de Girona. A més a més, els alumnes també van tenir l’oportunitat d’assistir a xerrades sobre temes tan diversos com els camps de treball a Catalunya, la titulació de monitor i director de lleure infantil i juvenil, el perfil de la persona emprenedora, les iniciatives per ajudar els refugiats,  etc.

 
De ben segur que aquesta visita haurà resultat molt útil per completar l’orientació que s’ha dut a terme a l’institut al llarg del present curs escolar.
"Falcó de notícies", 21 d'abril 2017