Sant Jordi 2017 a l'institut

Divendres 21 d'abril a l'institut vam celebrar la diada de sant Jordi. Es van fer tres hores de classe normals, i a partir de la tercera hora van començar els actes especials diada. La directora va obrir els actes amb un parlament al.lusiu al dia de sant Jordi i tot seguit es van lliurar tots els premis literaris i altres premis i guardons d'activitats fetes a les aules i relacionades amb la festivitat. El minifestival va comptar amb la música i cants d'uns alumnes del centre que sempre ens fan gaudir escoltant-los.

Un cop lliurats els premis literaris i artístics previstos, es van iniciar els tallers, als quals van participar tots els alumnes d'ESO i els que no es van autoexcloure de batxillerat. Els tallers ben diversos van anar des d'una bicicletada, fins als tallers de papiroflèxia, muntatge de braçalets, decopatch, ganxet, escacs, jocs de taula, jocs de taula i pensament, ping-pong, etc. Alguns alumnes de batxillerat van pintar un cal.ligrama de Salvat Papasseit, que serà penjat com un mural en una paret del pati de l'institut.



En definitiva, un dia esplèndid amb unes activitats variades i ben participades per tots els alumnes que van fer del dia de celebració del sant Jordi una jornada especial de cohesió i de manifestació cultural.
"Falcó de notícies", 23 d'abril 2017